γ-6. Κοντά στο τζάκι

Μπράουνις με φουντούκι

Μπράουνις με φουντούκι

Καταπληκτικά και αγαπημένα! Σε 30 μόνο λεπτά! Σερβιρισμένα με παγωτό και σιρόπι σοκολάτας. Μαλακά και λίγο υγρά στο κέντρο, με τσιχλωτή υφή και πυκνή γεύση μαύρης σοκολάτας που διατηρεί το άρωμα και την γνήσια, βαθιά γεύση της.   

Περισσότερα...

Γιαουρτλού κεμπάπ

Γιαουρτλού κεμπάπ

Γαστρονομικός ανατολίτικος παράδεισος! Πολίτικο φαγητό με ζουμερά, πικάντικα κεμπάπ ζυμωμένα με κρασί. Σάλτσα ντομάτας, πίτες με σκόρδο, σουμάκ ή καυτερή πάπρικα και δροσερό γιαούρτι. 

Περισσότερα...

Spagetti bolognese al forno

Spagetti bolognese al forno

Κλασική γευστική πρόταση, που κανείς δεν περιφρονεί! Σπαγγέτι με καταπληκτική μπολονιέζε, με κρέμα γάλακτος, έμενταλ, γκούντα και μοτσαρέλα, ογκρατέν. Συνοδεύουμε με πλούσιο, ευγενές κόκκινο κρασί, με έντονο χρώμα, υψηλή οξύτητα και πλούσιο άρωμα: Syrah! 

Περισσότερα...

 
Άδεια Creative Commons Tο περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών και κειμένων, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία. Προστατεύονται από την άδεια Creative Commons - Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 .Δεν επιτρέπεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αναδημοσίευση, χωρίς προηγούμενη επικοινωνία και έγκριση του ιδιοκτήτη.