Σαραγλί με τυριά και πιπεριές

Σαραγλί με τυριά και πιπεριές

Με τραγανό και  κριτσανιστό φύλλο κρούστας, φέτα, ρεγκάτο και παρμεζάνα.
 
Για 50 κομμάτια περίπου
½ κιλού φύλλο κρούστας
300 γρ. φέτα τριμμένη
200 γρ. ρεγκάτο
100 γρ. παρμεζάνα
1 πράσινη και 1 κόκκινη πιπεριά σε μικρά κομματάκια
1 κούπα μαργαρίνη καλής ποιότητας, λιωμένη

1. Ανακατεύουμε τα τρία τριμμένα τυριά.
2. Απλώνουμε μαργαρίνη σε ένα φύλλο (με πινέλο), πασπαλίζουμε με τριμμένα τυριά και ραντίζουμε με λίγο νερό. Στρώνουμε έτσι τρία φύλλα. Ξεκινώντας από τη μακριά πλευρά τυλίγουμε σε ρολό. Επαναλαμβάνουμε. Κόβουμε σε κομμάτια 3-4 εκ. και τα αραδιάζουμε σε ταψί με στρωμένο φύλλο βουτυρωμένο, με τις κομμένες όψεις επάνω-κάτω. Αλείφουμε με μαργαρίνη.
3. Ψήνουμε στους 180°C 30΄ περίπου να ροδίσουν καλά.
 
Άδεια Creative Commons Tο περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών και κειμένων, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία. Προστατεύονται από την άδεια Creative Commons - Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 .Δεν επιτρέπεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αναδημοσίευση, χωρίς προηγούμενη επικοινωνία και έγκριση του ιδιοκτήτη.