Ραβιόλια με μανιτάρια και σάλτσα ροκφόρ

Ραβιόλια με μανιτάρια και σάλτσα ροκφόρΕύκολη και γρήγορη συνταγή αλλά δεν κάνει συμβιβασμούς στη γεύση και την απόλαυση. Γεμιστά ραβιόλια με τυριά και σάλτσα με κίτρινα τυριά και ροκφόρ.

Για 4 μερίδες

500 γρ. ravioli γεμιστά με τυριά

ελαιόλαδο
8 μέτρια λευκά μανιτάρια
2 κούπες γάλα εβαπορέ μισό-μισό με νερό
100 γρ. τριμμένα τυριά: Ένταμ, μοτσαρέλα ξερή και γραβιέρα
100 γρ. ροκφόρ σε κομματάκια
μαϊντανό
πιπέρια φρεσκοαλεσμένα

Ραβιόλια με μανιτάρια και σάλτσα ροκφόρ  Ραβιόλια με μανιτάρια και σάλτσα ροκφόρ
1. Βράζουμε σε αλατισμένο νερό (για όσο χρόνο αναφέρεται στη συσκευασία) και σουρώνουμε τα ραβιόλια.
2. Σοτάρουμε στο ελαιόλαδο τα μανιτάρια, προσθέτουμε το γάλα, τα κίτρινα τυριά, το ροκφόρ, το μαϊντανό και ανακατεύουμε σε χαμηλή φωτιά.
3. Σερβίρουμε με πιπέρια φρεσκοαλεσμένα.

Σημ.: Τα πιπέρια όσο περισσότερο βράζουν μέσα στο φαγητό, τόσο χάνουν το άρωμα και την ωραία γεύση τους.

Προσθήκη νέου σχολίου


 
Άδεια Creative Commons Tο περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών και κειμένων, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία. Προστατεύονται από την άδεια Creative Commons - Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 .Δεν επιτρέπεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αναδημοσίευση, χωρίς προηγούμενη επικοινωνία και έγκριση του ιδιοκτήτη.
Αρχική Συνταγές α) Μαγειρικής α-5. Ζυμαρικά Ραβιόλια με μανιτάρια και σάλτσα ροκφόρ