β-2. Κρέμες

Παραδοσιακό ''ζωντανό'' γιούρτι

Παραδοσιακό ''ζωντανό'' γιαούρτι

Το σπιτικό γιαούρτι δεν συγκρίνεται με κανένα από τα γιαούρτια του εμπορίου! Απαλή κρέμα με βακτηριδιακή ζύμωση, χωρίς σταθεροποιητές και συντηρητικά, με υπόξινη, δροσιστική γεύση και βελούδινη αίσθηση. Ας δημιουργήσουμε τον θαυματουργό, λευκό, εξαιρετικό σύντροφο της καθημερινής, υγιεινής μας διατροφής. 

Περισσότερα...

Μους γιαούρτι με δημητριακά και γκότζι μπέρις

Μους γιαούρτι με δημητριακά και γκότζι μπέρις

Σάλτσα φρούτου με goji berries, τα κόκκινα διαμάντια της υγιεινής διατροφής! Αφράτες και τραγανές νιφάδες σιταριού με σοκολάτα, γιαούρτι, μέλι, κρέμα γάλακτος και λεπτά φύλλα από παστέλι με σουσάμι και σοκολάτα υγείας. Εξαιρετική γευστική εμπειρία!

Περισσότερα...

Τρίχρωμο γλύκισμα

Τρίχρωμο γλύκισμα

Μπισκότο, κρέμα καραμέλας και κρέμα σοκολάτας. Γρήγορα, εύκολα, τέλεια! Με νιφάδες σοκολάτας και κερασάκια κοκτέιλ.

 

Περισσότερα...

Dulce De Leche

Dulce De Leche

Μόνο με 1 υλικό! Γευστική βόμβα! Καραμέλα-μαρμελάδα γάλακτος. Ντουλς ντε λες σε κρουασάν, σε κρέπες, σε παγωτό, σε γιαούρτι, μέσα στο γάλα στον καφέ ή το τσάι ή ακόμα και για τις πιο νόστιμες συνταγές γλυκών π.χ. cheesecakes, μπισκότα κτλ.

Περισσότερα...

 
Άδεια Creative Commons Tο περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών και κειμένων, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία. Προστατεύονται από την άδεια Creative Commons - Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 .Δεν επιτρέπεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αναδημοσίευση, χωρίς προηγούμενη επικοινωνία και έγκριση του ιδιοκτήτη.